executive-suitcase

Executive

Wilt u een website die vanaf de eerste byte voor u is gemaakt? Kies dan voor het Executive pakket. Uniek design. Unieke functionaliteit. Helemaal van u.

Wij zullen met u om de tafel zitten om uw wensen gedetailleerd in kaart te brengen. Zo ontstaat precies het ontwerp, de structuur en functies die u nodig wenst. Puur maatwerk.

Vraag hem aan!

 

eye-track-onderzoek Design op basis van eye-tracking onderzoek

Wel eens afgevraagd waar een bezoeker kijkt als hij op uw website rondneust? Mr Suitcase wel!

De aandacht van uw bezoeker blijkt verrassend makkelijk te beïnvloeden. Kleuren, vormen, lijnen. Ze bepalen allemaal waar uw bezoeker zijn ogen richt. Veel van deze principes zijn dankzij zorgvuldig Eye-tracking onderzoek eindelijk ontdekt.

Mr. Suitcase werkt samen met Studio ST&T, een bureau gespecialiseerd in marketingpsychologie. We beschikken over 154 krachtige eye-tracking inzichten, die we volop toepassen in onze maatwerkdesigns. Het resultaat is een ontwerp dat de bezoeker meevoert op de manier die u wilt.

 

oneindig-uitbreidbaarOneindig uitbreidbaar

Uw Executive website biedt u alle vrijheid die u maar wilt. U zit niet klem tussen uw vorige keuzes, maar kunt uw site in de toekomst laten uitbreiden met de functionaliteit van uw voorkeur. Hoe simpel of ingewikkeld deze ook is.

Blog erbij? Geen probleem. Producten verkopen? Mr Suitcase bouwt er een digitale winkel bij. Inschrijfformulier voor een nieuwsbrief? Geregeld!

Vertrouw op de vrijheid van oneindige flexbiliteit. Vertrouw op Mr Suitcase.

Prijs wordt op maat bepaald

 

mr-suitcase-contact
Tim Zuidgeest
Klantenservice
+31 (0) 6 22 87 99 57
Wilt u teruggebeld worden? Klik dan op onderstaande knop

Wanneer u onderstaande gegevens invult, bel ik u terug.

Uw naam*
Laat aub uw naam achter

Uw telefoonnummer*
Op welk nummer kan ik u bereiken?

Wanneer?*
Vul een datum inOf gebruik onderstaand formulier. Tim van onze klantenservice neemt dan vlug contact met u op. Voel u vrij om om een kopje koffie te vragen.

Geen naam
Geen (geldige) email
Geen bericht.